Welkom op de site van KLJ Kasterlee!

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Corona maatregelen!
 

Nu de corona cijfers de goede kant op gaan kunnen we met zen allen in één bubbel op kamp gaan. Hopelijk blijven de cijfers dalen zodat we in de zomer vakantie onze zomer activiteiten zonder al te veel maatregelen kunnen laten door gaan .

Leeftijdsgroepen

Hieronder vind je de verschillende leeftijds categorieën en wanneer ze activiteit hebben.

  • -9 zondag 13:30 - 16:30

  • +9 zondag 13:30 - 16:30

  • +12 woensdag 19:00 - 21:00

  • +16 één zaterdag in de maand 19:30 - 22:00

  • Je kijkt best ook altijd even op de kalender voor speciale gelegenheden!

Nieuws Juli

Deze maand is het zover de tofste activiteit van het jaar komt eraan: het kamp!!! Haal jullie beste humeur voor en vergeet niet om optijd jullie valies te maken. De leiding zal alvast hun uiterste best doen om er voor jullie een onvergetelijk kamp van te maken.

Fotozoektocht

Weet je soms niet goed wat te doen in je vrij tijd?

Niet getreurd van of nu kan je onze leuke foto zoektocht doen. Omdat we ook in 2021 geen Vorsel kermis kunnen organiseren hebben we een fotozoektocht opgesteld zodat we de leegte toch een beetje kunnen opvullen. Klik zeker door naar onze Vorsel kermis pagina daar vind je alle info over de foto zoektocht.

Ledenstop bij -9 & +9
 

Alle kinderen die op de startactiviteit aanwezig waren, mogen lid blijven bij KLJ Kasterlee. In het werkjaar 2020-2021 laten we vanaf 20 september geen nieuwe leden meer toe om de veiligheid en het plezier voor iedereen te garanderen.