Evenementen

Kom zeker ook eens kijken op een van onze toffe evenementen! Hieronder vind je informatie over de geplande zodat je altijd weet wanneer je een plaatsje in je drukke agenda moet vrijhouden.

Pompoenmarkt

Zondag 20 oktober

 

Oktober is in Kasterlee geheel in het thema van pompoen, en bij de KLJ van kasterlee is dit niet anders! Je kan ons vinden op de pompoen markt voor een hapje en een drankje, ook onze jeneverbar is de hele dag open!

Voor de kleinste is er ook altijd een letter zoektocht die je over de hele pompoenmarkt leid en waar je toffe prijzen mee kan winnen!

71068111_2472854232776146_59439332867943

Freak Out

Zaterdag 26 oktober.

De week na de pompoen markt is het tijd voor onze eerste fuif van het jaar! Mis deze zeker niet want het is telkens weer een knaller van formaat!

Valentijns ontbijt

Zondag 16 februari

Wil je een romantisch Valentijns ontbijt maar heb je geen zin om dat allemaal zelf klaar te maken dan is dit de oplossing voor jouw! Bestel voor jezelf of voor iemand anders het gewenste ontbijt en laat dit door ons leveren op het gewenste uur! 

Geen werk en genieten maar!

Let the beer flow!

Zaterdag 7 maart

Vanaf dit jaar blazen we ook onze Let the beer flow! opieuw leven in. Het wordt een fuif van KLJ kwaliteit dus mis zeker de nieuwe start niet! Cocktail bar en top DJ's aanwezig dus weinig reden om niet te komen!

Tot dan!

Vorsel kermis

3de weekend van april

Voor ons grootste evenement van het jaar hebben we een aparte pagina. Klik op de link hieronder om daar rechtstreeks naar toe te gaan.

Sex on the Beach

4 Juli

Een van de laatste activiteiten van het KLJ jaar is onze open lucht fuif Sex on the Beach. Deze fuif staan met zijn strand thema helemaal in het thema van zomervakantie.

Vanaf dit jaar ook met een kinderfuif!