top of page

Evenementen

Kom zeker ook eens kijken op een van onze toffe evenementen! Hieronder vind je informatie over de geplande evenementen zodat je altijd weet wanneer je een plaatsje in je agenda moet vrijhouden.

Pompoenmarkt

Vindt dit jaar plaats op 16 oktober op de markt van Kasterlee. 

 

Oktober is in Kasterlee geheel in het thema van pompoen, en bij de KLJ van kasterlee is dit niet anders! Je kan ons vinden op de pompoenmarkt voor een hapje en een drankje, ook onze jeneverbar is de hele dag open!

Voor de kleinsten is er ook altijd een letterzoektocht die je over de hele pompoenmarkt leid en waar je toffe prijzen mee kan winnen!

Freak Out

Zaterdag 29 oktober.

De week na de pompoenmarkt is het tijd voor onze eerste fuif van het jaar! Mis deze zeker niet want het is telkens weer een knaller van formaat!

Valentijnsontbijt

Zondag 11 februari

Wil je een romantisch Valentijnsontbijt maar heb je geen zin om dat allemaal zelf klaar te maken dan is dit de oplossing voor jou! Bestel voor jezelf of voor iemand anders het gewenste ontbijt en laat dit door ons leveren op het gewenste uur! 

Geen werk en genieten maar!

+30 fuif

Zaterdag 24 februari

Vanaf dit jaar blazen we ook onze +30 fuif in. Het wordt een fuif van KLJ kwaliteit dus mis zeker de nieuwe start niet!  DJ boer jan aanwezig dus weinig reden om niet te komen!

Tot dan!

Vorsel kermis

3de weekend van april

Voor ons grootste evenement van het jaar hebben we een aparte pagina. Klik op de link hieronder om daar rechtstreeks naar toe te gaan.

Sex on the Beach

6 Juli

Een van de laatste activiteiten van het KLJ jaar is onze openluchtfuif Sex on the Beach. Deze fuif staan met het strandthema helemaal in teken van de zomervakantie.

Vanaf dit jaar ook met een kinderfuif!

bottom of page