top of page

Vorsel Kermis

April komt weer om de hoek kijken en dan is het natuurlijk ook weer tijd voor Vorsel Kermis! KLJ Kasterlee heeft weer een mooi feestweekend gepland waarop we jullie graag allemaal verwelkomen! 

Wat is er dan allemaal te doen? Lees dan snel verder! 

Vrijdag 14/04/2023: 
KLJ Bal (21u - 03u) met DJ Partynoize en DJ 2T. Met uitgebreide cocktailbar en ruime keuze aan bier! 

Zaterdag 15/04/2023: 
Zettersprijskamp met mooie vleesprijzen! Inschrijven om 13u30 en start om 14u. 

Vorseljogging: 4/8/12 km lopen door de prachtige Kasterlee velden. Met kinderreeksen. Inschrijven om 13u30 of vooraf. Start kinderen om 14u en volwassenen om 14u30. Voor meer info zie het aparte FB-evenement. 

Onze legendarische KLJ Fowef (21u - 03u) met DJ Avvolto, DJ Frenz en DJ Double U. Ook met cocktailbar en uitgebreide toog! Ticketverkoop voor dit onvergetelijk feestje start binnenkort. Ook worden er weer fuifbussen ingelegd. 

Zondag 16/04/2023: 
Familienamiddag vanaf 13u: kom gezellig een pintje of iets anders drinken op onze familienamiddag. Kinderanimatie voorzien! Waag ook je kans bij onze schijt-je-rijk 

Het Kastels Zeeltrekkampioenschap: inschrijven vanaf 13u30, start om 14u. Met kinderreeksen en volwassenreeksen. Voor meer info zie het aparte FB-evenement. Word jij onze eerste Kastelse zeeltrekkampioen? 

Pintenkermis (20u - 01u): om ons feestweekend af te sluiten, geven we er nog een laatste lap op met pintenkermis. We dansen op de muziek van DJ Partynoize! 

Dit is toch een programma om u tegen te zeggen? Hopelijk zijn we jullie het derde weekend van april allemaal aan de straaleindsvelden 

bottom of page